Feestje / workshop

Wanneer je nou een leuk dagje uit wilt voor je bedrijf / vrijgezellenfeest / kinderfeest kunt u ook bij Delkant Studio terecht! Wij bieden u de ultieme ervaring in een studio aan. Of u nu met uw bedrijf een leuke dag uit wilt of bent u op zoek voor een origineel feestje voor uw zoon / dochter, wij zullen er voor zorgen dat u een onvergetelijke tijd in onze studio heeft.

 • Een bedrijfslied opnemen
  Je gaat dan onder professionele begeleiding een tekst schrijven die je naderhand op gaat nemen in onze studio. Je kunt er voor kiezen om een van onze orkestbanden te gebruiken (van Hazes tot Coldplay) of je kunt ons van te voren door geven welk nummer je wilt gaan gebruiken, dan zorgen wij dat de band er is.
 • Kinderfeestje
  Een origineel feestje voor uw dochter of zoon? Laat ze bij Delkant Studio een professionele opname maken van 3 of 4 verschillende nummers. Inclusief fotoshoot en cd! Klik hier voor de vele mogelijkheden.
 • Lied voor een huwelijk / vrijgezellenfeest
  Gaat een vriend(in) binnenkort trouwen en wilt u een leuk liedje opnemen zodat de vrijgezel of het bruidspaar dit later nog een keer kan luisteren? Bel of mail voor de mogelijkheden.
 • Workshop zingen en opnemen
  Wilt u met een groep graag wat meer weten over audio en het opnemen van muziek? Wij leggen u graag het een en ander uit en kunnen een programma maken naar uw wensen en voorkennis.

Er zijn vele opties mogelijk bij ons dus bel of mail ons om te vragen naar de opties, ook kunt u hier direct reserveren. Alle workshops zijn inclusief fris, thee en koffie, daarnaast is het mogelijk dat wij voor u hapjes verzorgen of zelfs een buffet. Ook is het in sommige omstandigheden mogelijk om alcoholische dranken te nuttigen.