Super vet kinderfeestje in Kerkdriel!

Ben je binnenkort jarig? Vier dan een super vet kinderfeestje bij Delkant Studio in Kerkdriel! In onze professionele studio ga samen met je vriendjes en vriendinnetjes een eigen cd opnemen onder begeleiding van een ervaren geluidstechnicus! Voel jezelf voor een middag een heuse popster inclusief fotoshoot. Deze feestjes zijn geschikt voor kinderen tussen de 6 en 14 jaar oud. U kunt hier direct reserveren, of op kijken op www.vooreendagberoemd.nl voor meer informatie en reserveren.

Wij hebben in onze studio een keuze uit 2 verschillende feestjes:

  • Een cd opname van 2 nummers (ongeveer 2 uur)
  • Een cd opname van 3 nummers (ongeveer 3 uur)

Kinderfeestje CD opname vanaf € 19,95 per kind (max 12)

Wanneer je binnen komt in de studio krijg je eerst een drankje en wordt er uitgelegd wat we precies gaan doen in de studio. Je krijgt een rondleiding door de studio en we nemen de nummers door samen met de tekst. Wanneer je een eigen tekst wil gaan zingen over een nummer geven we als tip mee om hier thuis al meer aan de slag te gaan zodat de tekst al geschreven is als we gaan opnemen.

Voor dat we gaan zingen in de studio wordt er eerst een professionele foto gemaakt van jou en al je vriendjes en vriendinnetjes in de studio. Zorg dat je je beste en mooiste popster kleren aan hebt voor deze fotoshoot!

Als je je drinken op hebt gaan we de studio in om in te zingen. Met een paar zanginstructies van onze technicus heb je geen angst meer om voor de microfoon te zingen en zing je binnen de kortste keren de sterren van de hemel. De tekst laten we voorbij komen via een computer dus maak je geen zorgen dat je tekst niet meer weet.

Eenmaal alle nummer ingezongen gaat de geluidstechnicus aan de slag om de opname zo mooi mogelijk te maken. Wanneer het mixen klaar is maken we voor iedereen een cd met de foto als mooie hoes. Dit proces duurt ongeveer 30 á 40 minuten. Tijdens dit mixen mag er natuurlijk meegeluisterd worden maar je kunt ook met je vriendjes en vriendinnetjes lekker een patatje eten (afhankelijk van de wensen) bij ons in de studio. De jarige job krijgt ook nog een speciaal cadeau van ons als aandenken van deze dag.

Muziekkeuze

De jarige job kiest zelf de nummers uit die hij/zij wil inzingen, dit kan in elke taal zijn en elk soort muziekgenre. Voor dat jullie naar de studio komen willen wij wel graag weten welke nummers er ingezongen gaan worden zodat wij deze klaar kunnen zetten. Graag willen wij dit twee weken van te voren weten.

Op het internet kun je veel nummers vinden die erg leuk zijn om in te zingen:

Extra’s

Wij kunnen veel extra’s leveren tijdens het kinderfeestje, neem hiervoor gerust contact op, hierbij kunt u denken aan de volgende dingen:

  • Patat eten in de studio
  • Extra cd’s (á 3 euro per stuk)
  • Kledingdoos
  • Workshop (drummen, zingen etc.)

Klik hier om direct te reserveren!