Radio commercial

De helft van de Nederlanders luistert dagelijks naar de radio. Wacht dus niet langer en maak ook reclame op de radio. Samen gaan we kijken wat voor de beste manier is om op de radio uw bedrijf te promoten door middel van een radio commercial. Een bedrijf met een radio commercial, of het nou landelijk of regionaal is hebben een hogere communicatiewaarde.

Een radio commercial? Hoe?

Een radio commercial is meestal niet lang en daarom lijkt het heel eenvoudig… het tegendeel is waar! Omdat een commercial zo kort is moet er goed overwogen worden wat er gezegd wordt en dat de commercial aansluit bij de doelgroep. Het uitzenden kost geld dus uw radio commercial moet natuurlijk opvallen in het reclameblok!

De radio commercial begint met een goed idee. Misschien heeft u al een idee voor een commercial of wilt u graag dat wij dit voor u bedenken. Met ons creatief team en verschillende regionale en landelijke stemmen zorgen we er voor dat het een communicatief hoogstandje wordt op het gebied van radio commercials.

Wanneer je als bedrijf ook graag bekendheid krijgt op de radio neem dan snel contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek!